Leden

Lid van de B.S.C. zijn de voetbalverenigingen:

s.v. Buren

Net na de tweede wereldoorlog was er voor de jeugd uit Buren weinig te beleven op het gebied van sport.
Totdat de familie Mol in Buren kwam wonen en zoon Piet een echte leren Bal in zijn bezit had.
Zo ontstond in zijn vriendenkring de drang om te gaan voetballen.
Er werd een club opgericht onder de naam “ Klein maar Dapper “ spelend in een tenue met de kleuren zwart-wit.

v.v. B.Z.S.

B.Z.S. is een florerende, financieel gezonde voetbalvereniging die is opgericht in 1944. B.Z.S. heeft momenteel ca 465 leden en staat voor een leven lang voetbal. Het biedt verschillende vormen van voetbal aan voor jong en oud en kijkt altijd naar kansen om het aanbod uit te breiden.

F.C. Lienden

FC Lienden is een, in 1930 opgerichte, relatief bescheiden voetbalclub in het dorp Lienden. Een dorp met een kleine 6.000 inwoners in de Betuwe, vooral bekend om de fruitteelt en behorend tot de gemeente Buren in de provincie Gelderland.

v.v. I.S.C.

ISC is de plaatselijke voetbalclub van Ingen, gemeente Buren en opgericht op 1 juli 1945. Het is een kleine vereniging, maar vervult een belangrijke rol binnen de gemeenschap van Ingen.

s.v. M.E.C.'07

V MEC'07 is in 2007 ontstaan na een fusie van SV Maurik en VV EWV. De vereniging is ambitieus en heeft een belangrijke rol in het sociale leven van beide dorpen. Want naast voetbal wordt er bijvoorbeeld ook naschoolse opvang georganiseerd op ons sportcomplex en geven we invulling aan vitaliteitsbeleid van de Gemeente Buren. Daarnaast organiseren we al vele jaren het schoolvoetbal voor de scholen binnen de Gemeente Buren.

v.v. S.C.R.

Voetbalvereniging SCR is de trots van het kleine Gelderse plaatsje Rijswijk. De voetbalvereniging bestaat al weer bijna 60 jaar. Op 25 juli 1963 werd de club opgericht door Ruth Laponder, Jan van Mourik en Dick de Goei. Deze heren hebben de basis gelegd voor een club die niet meer uit het dorp Rijswijk is weg te denken. Er werd een aantal jaren op een weiland aan de Rijnbandijk gevoetbald, alvorens het in de begin jaren '70 het complex aan de Langsstraat kreeg en de vereniging hierdoor een enorme groei maakte.

v.v. S.C.Z.

SCZ  opgericht op 27 november 1929 en daarmee de oudste voetbalclub van de Burense Sport Coöperatie.

SCZ is een bloeiende vereniging. Met tegen de 200 leden waar naast voetbal ook andere activiteiten worden georganiseerd. Zo organiseert de jeugd ieder jaar haar bloemen aktie waar veel dorpsgenoten op zitten te wachten. Van de opbrengst worden leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd zoals een bezoek aan een voetbalwedstrijd.

v.v. Teisterbanders

Teisterbanders is opgericht op 3 augustus 1949 door een aantal enthousiaste inwoners van Kerk -en Kapel-Avezaath. In aangrenzende dorpen waren al clubs opgericht en enkele inwoners van beide dorpen speelden al bij die clubs. Onder het motto “Wat een ander kan, kunnen wij ook”, is toen Teisterbanders opgericht. De naam Teisterbant komt vermoedelijk uit het Keltisch, en betekent ongeveer ‘rechts gelegen’.