Subsidiemogelijkheden

Ondersteuning Sportverenigingen

Vanuit de Sportagenda 2032, het landelijk Sportakkoord en Rabo Clubsupport zijn er voor sportverenigingen de nodige services beschikbaar die clubs efficiënte en kwalitatief goede ondersteuning bieden en helpen om sterker en toekomstbestendiger te worden.

Hierbij kan gedacht worden aan opleidingen, workshops, masterclasses en procesbegeleiding. Voor trainer-coaches, bestuurders, hulp bij vraagstukken rondom vrijwilligersbeleid of ledenbinding en aan thema’s als duurzame sportaccommodatie, sportclub klaar voor de toekomst, ledenbinding, communicatie, maatschappelijk verantwoorde betrokkenheid, sociaal veilige sportomgeving, sportiviteit en respect, inclusief & diversiteit en gezonde sportomgeving.

Voor het aanvragen van deze services heeft NOC*NSF een portal ingericht. Aanvragen van sportverenigingen uit de gemeente Buren lopen via de sportverenigingscoach die toegang heeft tot dit portal. Voor aanvragen of bij vragen kan contact opgenomen worden met Johan van Kouterik via het mailadres sportloket@sportbureaubetuwe.nl